موضوعات = امنیت غذایی
تعداد مقالات: 9
1. اثر تغییر اقلیم بر کاربری اراضی و عملکرد بخش کشاورزی استان مازندران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1398

علیرضا کیخا؛ احمد خانلری؛ احمد علی کیخا


2. بررسی و مقایسه غلظت تجمع یافته و جذب هفتگی عنصر روی در برندهای برنج وارداتی با برنج کشت داخل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 بهمن 1393

مهرداد چراغی؛ سهیل سبحان اردکانی؛ بهاره لرستانی؛ حسن پرویزی مساعد


3. پهنه های آمایشی و اولویت بندی توسعه صنایع تبدیلی گوجه فرنگی در شهرستانهای شیراز، مرودشت و کازرون با استفاده مدل تلفیقی ENTROPY-VIKOR

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مهر 1394

حامد امیری؛ شراره پورابراهیم؛ افشین دانه کار


4. بررسی سرب، کادمیوم، کروم و نیکل تجمع یافته در دو نوع کاهوی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1394

سهیل سبحان اردکانی؛ سیدمیلاد جعفری


5. نانوچندسازه های بر مبنای کیتوزان برای کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 تیر 1395

بهجت تاج الدین؛ نوشین واحدی کیا


6. ارزیابی ریسک سلامت انسان ناشی از مصرف گیاهان آلوده به عنصر کادمیوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1396

خدیجه نوروزی خطیری؛ علیرضا پرداخنی؛ سجاد گنجه ای


7. تأثیر کاربری اراضی بر انباشت سرب و روی و پراکنش مکانی آن‌ها در خاک‌های سطحی اطراف زنجان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 بهمن 1393

علی افشاری؛ حسین خادمی؛ شمس اله ایوبی؛ بهروز عظیم‌زاده


8. بررسی میزان کادمیوم، سرب، مس و روی در بافت ترکیبی عضله ماهی کفال و رسوبات سطحی تالاب میانکاله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1396

سمانه مهدی نژاد؛ احمد توانا؛ آپتین راهنورد